En Josep Fulquet toca i canta sense micro, ampli, reverb, i altre parafernàlia, és a dir: aPèl.
I de la mateixa manera la dansa:
2 ballarines, només elles, molt a prop del públic, i el públic a prop d’elles: aPèl.

apel-bellesa

aPèl, neix de les ganes i la il·lusió de fer coses, d’unir dues disciplines artístiques, la música en català i la dansa clàssica.

Silvia

Quan en Josep em va deixar escoltar la seva música recordo que em va dir: 'juga i fes el que vulguis amb ella...' i així va començar tot.
La primera idea era fer un espectacle amb el seu grup de música, Margot, i 3 o 4 ballarins, però ho vam anar simplificant i ara som dues ballarines i un músic.

Josep

Sóc de la promoció d’artistes que va créixer als locals del carrer indústria de Badalona, així que tinc la necessitat de compartir experiències constantment, i trobar-me amb la Sílvia és potser la experiència definitiva; la Sílvia dibuixa les cançons, les torna físiques, reals.’

Silvia

Una de les coses de les que ens vam adonar va ser que junts les idees anaven soles i guanyaven força, de seguida va haver-hi una connexió especial entre els dos. Vull dir que aPèl és un espectacle molt nostre. En Josep explica cançons amb la seva veu i guitarra i jo ho faig amb moviments.

apel-tard

Un espectacle que ha anat creixent, va començar amb dos o tres balls i a poc a poc s’hi han afegit més peces.
Les cançons parlen del desig, de l’amor, del desengany, de estar conforme, de no estar-ho, de la mort... temes amb que tothom es pot sentir identificat.
‘La dansa ens porta la part visual i teatral de la cançó, i tot junt ens provoca uns sentiments a flor de pell.’

Silvia Pallisera
mail@silviapallisera.com
P: +34 658 21 33 04
Josep Fulquet
hola@margot.cat
P: +34 637 740 390

Descarregueu-vos el dossier

Descarregueu-vos la fitxa tècnica